Цвете на вълната - Део рол-он

Дезодориращ с екстракти от Син лотос и водорасло Нори Ефикасност и защита и при чувствителна кожа

Цвете на вълната - Део рол-он ВИЖ ОТБЛИЗО
  • Количество: 50 ml
  • Код: 062.012

29,00 лв

С ДДС, Без включена доставка
Срок за доставка: 3-5 работни дни

***DEFAULT_AVAILABLE_NOW***

Описание

Ритмичният плисък на вълните, мирисът на море, който носи свежият морски бриз... усещане за животворна свежест, точно такава, каквато ви се иска да изпитвате всеки ден, най-вече тогава, когато интензивната и стресираща дейност или спортуването подлагат на изпитания вашата увереност. Ефикасността на този дезодорант ви позволява да се чувствате свежи дълго време благодарение на новата формула и на иновативните съставки. Това са триетилцитратът от биотехнология, дериват на Царевицата, шикимовата киселина от Звездовиден анасон, абсорбиращият цинков рицинолеат и таниновата киселина, добита от Дъб и Кестен – при всяко използване на продукта те дезодорират, предотвратявайки и намалявайки образуването на неприятна телесна миризма. Витамин Е действа антиоксидантно, осигурявайки важен дезодориращ ефект. Толкова много ефективност и толкова много грижа за чувствителния епидермис на подмишниците – мекотата и еластичността на кожата са гарантирани от хидратиращите и тонизиращи свойства на водораслото Нори, богато на протеини, и на Синия лотос, многогодишно водно растение. Дезодорантът се понася много добре от кожата, тъй като не съдържа алкохол и алуминиеви соли и поради извършения контрол върху употребата на 7 метала (никел, олово, арсен, кадмий, живак, антимон и хром), за да се сведе до минимум рискът от алергия. Свежото и нежно ухание на продукта ще засили още повече чувството за увереност, а вие вече няма да можете без него.

Начин на употреба 

Нанесете на добре почистена кожа с помощта на удобния рол-он. Изчакайте няколко секунди продуктът да попие, преди да се облечете.

Характеризиращи активни съставки

Екстракт от водорасло Нори, екстракт от Син лотос, дестилирана вода от Ламинария, масло от Гроздови семки, естери на восък от Жожоба, триетилцитрат от биотехнология, шикимова киселина от Звездовиден анасон, цинков рицинолеат, танинова киселина, Слънчогледово био масло, Витамин Е от Соево семе.

Допълнителна информация

  • Произведено в Италия
  • Тестван за 7 метала
  • Не е тестван върху животни
  • Дерматологично тестван
  • Без животински съставки
  • Хартиени опаковки FSC® сертификат
L'Erbolario България L'Erbolario България

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София

Тел: +359 877 455 933

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper