Връщане на стоки и възстановяване на средства

Потребителят има право да се откаже от закупения/ите продукт/и. Този отказ може да бъде направен в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя.

При упражняване на правото на отказ потребителят е задължен да върне на търговеца стоката в оригиналната ѝ опаковка и в запазен търговски вид, с всички аксесоари, принадлежности, етикети и др., както и с оригиналния документ за покупката (касова бележка, данъчна фактура).

Разходите, свързани с връщането на стоката от потребителя на търговеца, се поемат от потребителя.  

Търговецът не възстановява на потребителя стойността на стоката преди да я получи обратно от потребителя в горепосочения вид.

Продуктът не трябва да е бил отварян и/или тестван преди това. Продукти, които са били отваряни и след това запечатани, губят право на възстановяване на средства. В  такъв случай потребителя може да поиска продуктите да му бъдат върнати обратно. Разходите по връщането на повредените продукти са за сметка на потребителя.

Търговецът възстановява стойността на продукта по банков път в срок до 14 дни считано от момента, в който бъдат получени продуктът/ите. 

Потребителя може да упражни пълно връщане (връщане на цялата поръчка), частично връщане (връщане само на някои от поръчаните продукти) или замяна.

Потребителят уведомява търговеца за отказ си от закупен продукт като изпрати имейл на: info@verdecosmetica.bg или на телефон 0877455933

Посочването на причините за оттеглянетоне не е задължително, но е препоръчително за разбиране на нуждите на потребителя и предлагане на по-ефективна услуга в съответствие с желанията му.

След упражняването на правото си на отказ, потребителят изпраща продукта или продуктите, които иска да върне, внимателно опаковани и комплектовани с всички части на следния адрес:

Ерба Козметика ООД, тел. 0877 455 933

гр. София, бул. Витоша 56, м-н L’Erbolario

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ерба Козметика ООД
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933 (в работни дни от 9:00 до 19:00ч.)

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper