Плащане и доставка

Предлаганите начини за плащане са наложен платеж (плащане на куриера при доставка) или плащане с кредитна или дебитна карта онлайн. Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева. Когато плащането е с наложен платеж, то се извършва директно при куриера при получаване на пратката.

Поръчаните продукти, предлагани от Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, се доставят в цялата страна, чрез куриерска фирма Спиди, до вратата на посочения от получателя адрес или до избран от него офис на куриера. Срок за доставка: 3-5 работни дни. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД без опция да избере друга фирма за доставка.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. Цената на доставка за продукт L’Erbolario на/над стойност 100 лв. (с ДДС) е БЕЗПЛАТНА! За поръчки под 100 лв. (с ДДС) клиента заплаща сам куриерската услуга, в размер на 6 лв. за доставка до офис на Спиди или до адрес, в цялата страна.

Можеш да избереш датата на доставка по един от следните начини:

  1. Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на Спиди и да вземеш пратката в удобно за теб време.
  2. При пристигане на пратката в местния офис на Спиди при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС с номер на товарителница.