L’Erbolario търси франчайз бизнес партньри за грaдовете Бургас и Пловдив

L’Erbolario търси франчайз бизнес партньри за грaдовете Бургас и Пловдив

18 юни 2021

Предлагаме Ви нова възможност за надграждане на утвърден бранд, с директен договор за франчайз с производителя/франчайзодателя в Италия, и в сътрудничество с официалния дистрибутор на L’Erbolario за България – Верде Козметика ООД.

L’Erbolario е италианска натурална козметика, създадена 1978 г в гр. Лоди, Италия. На българския пазар марката се предлага от 2012 г., към момента търговската мрежа разполага с основни три фирмени магазина в гр. София, и представителства във Варна и Бургас.

БУРГАС - Поради освобождаване на партньорската позиция за гр. Бургас, L’Erbolario търси нов франчайз бизнес партньор с възможност за избор на нова локация на магазина.

ПЛОВДИВ - Във връзка с разширяване на бизнеса и удовлетворяване нуждите на нашите клиенти, L’Erbolario търси своя франчайз бизнес парньор за отваряне на нов фирмен магазин в гр. Пловдив.

Защо да изберете L’Erbolario ?

- Богата гама продукти – повече от 600 различни продукта.

- Лоялна бизнес концепция

- Подкрепа от производителя – предоставят се голям набор от рекламни и мострени материали, както и подаръчни продукти за клиенти и консултант-продавачи.

- Уникален дизайн на всички магазини на марката – ние осигуряваме създаването на дизайна за всички магазини на L’Erbolario, както и специално проектирани мебели.

- Професионален и отзивчив екип – както на производителя/франчайзодателя, така и на официалния дистрибутор за България – Верде Козметика ООД

- Обучения в Италия

- Възможност за избор на локация на физическите магазини в гр. Бургас и гр. Пловдив, в съгласие с франчайзодателя.

 

При интерес, моля да се свържете с нас на тел. +359 878 365 208, Красимир Първанов, Управител на Верде Козметика ООД, официален представител на L’Erbolario за България, за първоначално интервю.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper