Чисто Масло от Карите за тяло, лице и коса

Чисто Масло от Карите за тяло, лице и коса

28 януари 2021

С масло от Карите за Вас винаги ще кават "Невероятна сте!" 

Има зони на тялото ни, където дехидратацията се концентрира по необясним начин. Нека помислим например за лактите или петите. Колко пъти ни се случва да ги чувстваме „груби“? ...не можем да ги преброим... камо ли през зимата ... И дори да сте положили грижа, като сте нанесли овлажнител и в тези зони, кожата все още може да изпраща ясен сигнал за нужда от допълнително подхранване.

На помощ идва скъпоценното масло от Карите, богато на витамини A, B & F, способно да придаде незабавна еластичност и комфорт на кожата. В най-чистата си форма то е в центъра на последната линия на L’Erbolario, италианска натурална козметика. Не само това, нашето масло от Карите идва от африканските общности и насърчава работата и независимостта на жените.

Опитайте сега Чисто Масло от Карите за тяло, лице и коса, със 100% съставки от натурален произход, ултра подхранващ концентрат, идеален за грижа за цялостната кожа и коса. Приложен върху повърхността на кожата, докато се масажира върху лицето, маслото въздейства регенериращо, благодарение на своите еластични свойства, то тонизира и стяга чертите на лицето.

Търсите ли допълнителна мекота за вашата кожа? Редувайте нанасянето на Чисто маслото от Карите с Подхранващия крем за тяло Карите, формулиран с комбинация от невероятни масла: Карите, какао и кокос. И накрая, за да засилите вашата рутина за красота, можете да добавите Подхранващ крем-душ за баня Карите с филмообразуващо и защитно действие, както и две SOS процедури за специфични зони: Подхранващ крем за ръце Карите и Подхранващ балсам за устни Карите.

Чао чао суха и опъваща кожа!

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper