Смяна на сезона - нова искра в дневния Ви ритуал

Смяна на сезона - нова искра в дневния Ви ритуал

22 September 2023

Съзнателният подход при избора на козметични продукти включва разбиране на нуждите на Вашата кожа, а нужди й могат да се променят в зависимост от различни обстоятелства!

И едно от тях е смяната на сезона! 

Нашата кожа е много податлива на външните фактори защото тя е първата защитна бариера на тялото и за да продължи тя да изглежда здрава и красива, трябва да й се помогне през студения сезон!

Има няколко особености в есенната грижа за кожата на лицето, косата и тялото. Не е нужно напълно да сменяте цялата си козметика. Можете просто да добавите няколко необходими компонента. Не забравяйте, че грижата за себе си е комплексен въпрос!

За красотата на лицето

Лице: Промяната в атмосферните условия може да изсуши кожата ви. Изберете хидратиращите продукти на L`Erbolario, които осигуряват и подхранване и защита. Серумите и кремовете на марката са създадени специално да поддържат кожата ви свежа и сияйна, без значение от времето навън.

За красотата на тялото

Тяло: Нека преходът между сезоните не ви лишава от кадифена кожа! Кремовете и олиата за тяло на L`Erbolario предлагат интензивна хидратация, като запазват естествената мекота и еластичност на кожата.

За красотата на косата

Коса: Променящите се температури могат да са тежки за косата. Но не се притеснявайте! Шампоаните и балсамите на L`Erbolario, обогатени с натурални масла и екстракти, възстановяват блясъка и здравината на Вашата коса.

L`Erbolario е Вашето тайно оръжие през преходните месеци. Поглезете се с качествени продукти и се наслаждавайте на естествената красота, която Ви разкриват.

Не оставяйте промяната на сезоните да ви изненада! Бъдете една крачка напред с L`Erbolario. 

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ерба Козметика ООД
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933 (в работни дни от 9:00 до 19:00ч.)

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper