Вярваме в бъдеще без въглеродни емисии

Вярваме в бъдеще без въглеродни емисии

4 август 2022

Вече е твърде ясно доколко ние, като глобално население, трябва да променим обществото си, за да ограничим опасните последици от изменението на климата. Европейският съюз се ангажира да намали емисиите на парникови газове с 55% до 2030 г. и да постигне климатична неутралност до 2050 г.

За да постигне тази цел, всеки бизнес има отговорност да действа.

Горди сме да обявим нашето участие в COalizione Italia.

Вярваме в позволяващите условия и избрахме окончателно да се ангажираме с климатична неутралност чрез корпоративна цел, равна на генерирането на печалба, като я формализираме в рамките на корпоративната харта.

Имаме за цел да създадем необходимите условия за справяне с климатичната криза и да помогнем за постигането на европейските цели. 

Инициативата обединява повече от 60 водещи италиански компании за промяна, които са решили да създадат необходимите условия за справяне с климатичната криза, като официално се ангажират да въведат целите за неутралност на климата, установени от Европейския съюз в техните устави. Ангажимент, който ние от L’Erbolario Società Benefit също сме подписали и който ще докладваме, като публикуваме действията и целите, постигнати всяка година.

Това е, който ни обединява: Бизнес, който се ангажира да започне прогресивно движение в рамките на своя оперативен и бизнес модел, за да достигне икономика, която не зависи от променящите климата материали, така че да бъде в съответствие с европейските цели за неутралност на климата и екология.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper