Антицелулитна серия – Хидроскраб с изглаждащо действие

Sconto 10% Антицелулитна серия – Хидроскраб с изглаждащо действие ВИЖ ОТБЛИЗО
  • Количество: 200 ml
  • Код: 026.554

26,10 лв 29,00 лв

С ДДС, Без включена доставка
Срок за доставка: 3-5 работни дни

***DEFAULT_AVAILABLE_NOW***

Описание

Козметичен продукт против неестетичния вид на целулита с ефективното действие на Конския кестен, кората на Ясен, Колеус, семена от Гуарана и Маслинови костилки. За да могат засегнатите от целулита части на тялото да поемат по-лесно третиращите продукти и да извлекат максимална полза от тях, важно е те да са напълно чисти и освободени от мъртвите клетки. Хидроскрабът е специално формулиран за дълбоко почистване преди всяка козметична интервенция. Фините микрогранули на Гуараната и на Маслиновите костилки, масажирани върху кожата, помагат при отмиването на всички замърсявания и остатъци от естествената ежедневна ексфолиация, които пречат на козметичните процедури и забавят дишането на кожата ви. Започват да действат и сухият екстракт от Колеус, течният екстракт от семената на Конския кестен и течният екстракт от кората на Ясен. Заедно с многобройните растителни активни вещества във формулата, те работят в полза на по-тонизираната, стегната и компактна епидермална тъкан. В борбата с неестетичния целулит последователността и упорството са много важни. Хидроскрабът прави от ежедневния душ малка, но решителна крачка напред в тази борба.

Начин на употреба

След душ масажирайте малко количество от продукта върху влажната кожа, като започнете с областите, които са най-важни за вас. Оставете да действа в продължение на няколко минути, преминете в друга точка, докато стигнете до най-неутралните зони. Типично нанасяне: крака, бедра, ръце, останалата част от тялото. Накрая изплакнете с топлата струя на душа. Хидроскрабът може  да се използва и за вана.

Характеризиращи активни съставки

Течен екстракт от Ананас, сух екстракт от Coleus barbatus, течен екстракт от семена от Див Кестен, течен екстракт от Кора от Ясен, конюгирана линолова киселина и карнитин, микросфери от семена от Гуарана, микросфери от Маслинови костилки, етерични масла от Лимон, Мушкато, Розмарин, Салвия и Сибирска ела

Допълнителна информация

  • Произведено в Италия
  • Тестван за 7 метала
  • Не е тестван върху животни
  • Дерматологично тестван
  • Без животински съставки
  • Хартиени опаковки FSC® сертификат
  • Без ГМО

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД,
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper