Сенки за очи

С екстракт от Физалис и Оризова прах

Sconto 30% Сенки за очи ВИЖ ОТБЛИЗО
 • Перла § Въглен
 • Сметана § Мъх
 • Какао § Пясък
 • Количество: 3 g
 • Код: 015.ombretto

22,40 лв 32,00 лв

С ДДС, Без включена доставка
Срок за доставка: 3-5 работни дни

***DEFAULT_AVAILABLE_NOW***

Описание

Очарованието на погледа е още по-голямо с тези сенки за очи. Продукт, който съдържа два изтънчени нюанса, светъл и тъмен, които могат да се използват поотделно или пък заедно за създаване на атрактивни комбинации, за един очарователен вид, различен всеки път. Цветовете са сияйни, наситени и дълготрайни. Светлата тоналност може да служи за озаряваща основа, а тъмната – за контури и светлосенки. Във формулата на продукта са включени превъзходни растителни съставки като екстрактите от Физалис и Императа, които притежават значителна антиоксидантниа сила, и Оризов прах, който осигурява изключителна издръжливост на грима. Самата кадифено гладка текстура на сенките създава усещане за комфорт. Кутийката на двойните сенки е направена от рециклируем материал, на свой ред произведен на 50% от рециклирана суровина. Гримовете наL’Erbolario са вашата сигурност. Сигурност, че може да се доверите на продукти, които гарантират: отсъствие на парабени, отсъствие на консерванти, съдържащи формалдехид, отсъствие на акрилати, отсъствие на силикони, на съставки от генно модифицирани организми, на минерални масла, на полиетиленгликол производни вещества, отсъствие на аромати. Сенките са офталмологично тествани.

Начин на употреба 

Нанесете с върха на пръстите или с четчица/гъбичка – сенкитесе нанасятлесно и равномерно. Всяка опаковка съдържа два цвята, които могат да се използват поотделно или заедно, като по този начин се създават атрактивни комбинации от сияйни, наситени и оригинални оттенъци. Светлата тоналност може да служи за озаряваща основа, а тъмната – за контури и светлосенки. С върха на пръстите нанасянето на продукта е приятно, лесно и равномерно. Преди да поставите сенките, трябва да нанесете основа за грим, която да уеднакви кожата на клепачите. За тази цел можете да използвате околоочния гел с Азиатска центела, който е идеално средство за по-добро прикрепяне на пигментите върху кожата и така гарантира по-голяма издръжливост.

Характеризиращи активни съставки

Оризова прах, екстракт от Физалис, екстракт от Императа. Не съдържа парфюми. Офталмологично тестван продукт. Продуктът е разработен и контролиран с цел свеждане до минимум употребата на никел, олово, арсен, кадмий, живак, антимон и хром, за да предпази и чувствителните очи.

Допълнителна информация

 • Произведено в Италия
 • Тестван за 7 метала
 • Не е тестван върху животни
 • Дерматологично тестван
 • Без животински съставки
 • Хартиени опаковки FSC® сертификат
 • Без ГМО
 • Офталмологично тестван
L'Erbolario България L'Erbolario България

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД,
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper