Плащане и доставка

Предлаганият начин за плащане е единствено Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка). Плащането е на цялата стойност (посочена в имейла за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Поръчаните продукти, предлагани от Верде Козметика ООД, се доставят в цялата страна, чрез куриерски фирми Спиди и Транспрес, до вратата на посочения от получателя адрес или до избран от него офис на куриера. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от Верде Козметика ООД без опция да избере друга фирма за доставка.

Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. Цената на доставка за продукт L’Erbolario на/над стойност 80 лв. (с ДДС) е БЕЗПЛАТНА! За поръчки под 80 лв. (с ДДС) клиента заплаща сам куриерската услуга по тарифата на куриерската фирма, която можете сами да калкулирате на: тарифен калкулатор Спиди или тарифен калкулатор Транспрес

Можеш да избереш датата на доставка по един от следните начини:

  1. Можеш да поръчаш доставка до най-близкия офис на Спиди и да вземеш пратката в удобно за теб време.
  2. При пристигане на пратката в местния офис на Спиди при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС с номер на товарителница.
  3. Транспрес доставят само до адрес.