Нашите ценности

Ние силно вярваме, че козметиката трябва винаги да се римува с етиката. Това са принципите, които в продължение на почти четири десетилетия бяха пътеводната светлина в нашата работа.

Демократизацията на красотата

Родихме се с една мечта: да направим красотата достъпна за всички. Горди сме, че можем да кажем, че за повече от тридесет години работа никога не сме спирали да мечтаем. Ще продължаваме да се ангажираме, както правим и сега, с разработването на високопроизводителни продукти. Ще продължаваме да съсредоточаваме в нашите фитокозметични продукти, както и досега, висок процент на активни съставки от растителен произход. Ще продължаваме да предлагаме, както и досега, козметични продукти с отлично съотношение стойност-качество.


Красота без жестокост

Никога не сме изпитвали крайния козметичен продукт върху животни, дори и през годините, в които това се случваше навсякъде, години, които за щастие отминаха. От 1998 г. с вълнение се присъединихме към Международния стандарт за прекратяване на тестовете върху животни. За да научите повече подробности относно нашата ангажираност в полза на животните, натиснете тук!

Прозрачност

Обичаме посланията ни да бъдат ясни и ще запазим това и занапред. За нас прозрачността започва от отделните продукти, върху чиито кутии разполагаме дълга серия от информация, която според нас е от съществено значение. Прозрачността според нас се изразява и в яснотата на намеренията: изградили сме си екологичен профил и корпоративен социален профил, които обичаме да личат от всеки от каталозите ни, от всяка брошура, като осигуряваме и конкретна информация за проследяване на Официалните сертификати, с които компанията може да се похвали.

Устойчивостта, свързана с околната среда

Ние сме приятели на Красотата, включително и на красотата на планетата! От години предприемаме всички необходими мерки с цел предотвратяване, намаляване и, където е възможно, премахване на всички форми на замърсяване или неоправдана консумация на ресурси във връзка с работата ни.
За да се запознаете с всички мерки, които сме предприели по отношение на околната среда, както и с някои полезни съвети, посетете специалната секция като натиснете тук!

Работна етика

Нашите козметични продукти се раждат в една производствена единица, в която повече от 150 колеги работят в здравословна среда, спокойна, приятна и стимулираща атмосфера, с чисти и прозрачни взаимоотношения. Всички те имат увереността, че споделят безопасна работна среда, могат да се възползват от равни възможности, не им се налага да се изправят пред каквато и да е дискриминация и виждат, че качеството на труда, който влагат, се цени.

Глобалност по отношение на формулите, но “местен подход” на всеки етап от производството

Обичаме често да пътуваме в търсене на нашите суровини, от Гватемала до Мароко, от Африка до Молукските острови.


... които са местни на всеки етап от производството... които са "местни" на всеки етап от производството

Да, вярно е, обичаме да се обикаляме по света, но всеки етап от нашата дейност, от създаването на формулата до контрола на качеството, от подготовката на полуготовия продукт до опаковането, се реализира в нашия производствен обект в гр. Лоди, без каквато и да е възлагане на изпълнението в трети страни, още по-малко в страни, в които се потъпкват човешките права и основните права на работниците. Нашите фитокозметични продукти могат с гордост да се нарекат 100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ИТАЛИЯ!

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ерба Козметика ООД
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933 (в работни дни от 9:00 до 19:00ч.)

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper