Нашите фитокозметични продукти

Искрени, прозрачни продукти, които спазват обещанията си. Фитокозметични продукти с отлично съотношение качество-цена, сътворени от отлични суровини, които биват получени при съблюдаване на строги производствени практики и гарантират ефикасност, безопасност и противоалергичност.

Растителен произход

Стремим се да съхраняваме любовта, която сме наследили от семейната среда и местните традиции към безкрайните полезни качества на растенията, благодарение на които всеки наш фитокозметичен продукт предизвиква наслада и на които дължи своята ефективност. Философията, от която се води нашата дейност, се основава на търсенето на равновесие между научните постижения и традицията: в L’Erbolario най-модерните производствени системи и непрестанното търсене в сферата на козметичните продукти вървят ръка за ръка със спазването на традициите на древния билкарски занаят.

Модерните тенденции в научните изследванияМодерните тенденции в научните изследвания

Нашата Лаборатория за изследване и развитие работи непрестанно за откриване на нови и нови приложения за активните съставки от растителен произход, както и за създаването на все по-ефективни, безопасни и харесващи се козметични продукти. Редом с този сплотен екип от химици, биолози и фармацевти стои и иновативната Лаборатория за екстракти, която се фокусира върху развитието на по-сложни добивни техники, които да водят до положителни резултати.

Отказът за тестване върху животни. От самото начало и занапред.

Още от създаването на формулите на първите ни козметични продукти никога не сме разглеждали възможността за изпитване на крайния продукт върху животни. Щастливи сме, че от дълги години сме част от Международния стандарт за прекратяване на тестовете върху животни.
За да научите повече подробности относно нашата ангажираност в полза на приятелите на четири лапи, натиснете тук!

Безопасност и ефикасност

Нашите фитокозметични продукти се произвеждат при оптимални хигиенни условия: колегите ни в отдела за контрол на качеството вземат проби и извършват физико-химични и микробиологични изпитвания на суровините, материалите за опаковане, на полуготовата продукция и на завършените продукти. Освен това, преди да бъдат представени на нашите клиенти, всички фитокозметични продукти биват подложени на обстоен клиничен тест към Департамента по вътрешна медицина и медицинска терапия в Университета в Павия, с цел установяване на възможни потенциални дразнения и алергени. Както безопасността, така и ефективността на нашите козметични продукти се проверява внимателно и редовно към университета в Павия: услугите за красота, които предлагаме, винаги са подложени на клинични и инструментални изследвания, тестове ин витро или тестове за самооценка.

Насладата от нашите продуктиНасладата от нашите продукти

Насладата, която носи продуктът, представляваща истинското предизвикателство на природните и биологични козметични продукти, е един от постоянните обекти на нашето изследване. Опитваме се да предлагаме козметика, която да бъде ефективна, но и да се отличава с консистенция, която носи наслада. Деликатните ухания на нашите продукти и техните изискани опаковки, които припомнят ботаническите дъски на древните хербарии, представляват неповторима търговска марка, с която сме особено горди!

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ерба Козметика ООД
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933 (в работни дни от 9:00 до 19:00ч.)

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper