История

Зелено партньорство с природата

L'Erbolario - История

L’Erbolario е основана в гр. Лоди, 1978 г. като Известна занаятчийска билкова аптека. Тук, в задната част на малкото магазинче, намиращо се на булевард “Аркинти”, Франко Бергамаски и съпругата му Даниела Вила създават първите си козметични продукти, като използват стари и изпитани семейни рецепти: ароматни води, масла за баня и лосиони, като основна характеристика на използваните в тях съставки е изцяло растителният им произход, деликатният и изкусен аромат и опаковките с изчистени и атрактивни графични изображения.

В изследване на ароматната вселена на L’Erbolario

Едно пътуване в сърцето на L'Erbolario, известна и международно призната фирма, пазарен лидер в Италия в областта на козметиката с растителен произход. В изследване на вълшебния свят, който се крие зад нежността на вложените благоухания и изтънчеността на опаковките на продуктите.

L'Erbolario - ИсторияУспехът е моментален: от уста на уста Олиото от Макасар, Лосионът с коприва, Кремът с пчелно млечице, които и до ден днешен обогатяват списъка с продукти на L'Erbolario, събират все повече и повече почитатели, не само в града. В края на 1983 г. L'Erbolario премества производството си в по-просторно помещение, намиращо се в историческия център на града на ул. “Назарио Сауро”, на брега на река Ада.

Започват години, изпълнени с хиляди парни дестилации, извлеци от растения в стъклени цедки, все по-сложни козметични препарати, години, през които приятелските взаимоотношения, тъкани по време на проучванията, се материализират в ползотворни сътрудничества: L’Erbolario прави следващите стъпки в развитието си под егидата на имена като доктор Вера Лоди, Паоло Ровести, основоположник на италианското фитокозметично изкуство, Джанфранко Патри и професор Джани Прозерпио, който в продължение на години е ръководел дейностите на Лабораторията за изследване и развитие на L’Erbolario.

Времето минава сред ентусиазъм, безсънни нощи, упорита работа, но и удовлетворяващи постижения: L’Erbolario, от малка семейна фирма, се превръща в компания с международна известност. През 1994 г. L’Erbolario отново се премества и се разполага с окончателното си седалище в Сан Грато, производствен обект, потънал в зеленината на Парк Ада Юг.

L'Erbolario - ИсторияОттук ежедневно потеглят ароматни товари с козметични продукти, предназначени за 5500 билкови и конвенционални аптеки в Италия, както и за магазините на фирмата, намиращи се на петте континента.

През щастливите години на своето израстване L’Erbolario успя да съхрани своята характерна и оригинална философия: ще остане завинаги, както и винаги е била, един свят, в който розата все още мирише на роза.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ерба Козметика ООД
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933 (в работни дни от 9:00 до 19:00ч.)

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper