Абаносов акорд

Символ на огън, енергия и сила, абаносът има неустоим чар с тъмния си цвят и величествената си елегантност.

Това масивно дърво, висококачествено и почти черно, винаги е било ценено заради достойнствата си: има сведения за находки на изделия от абанос, изработени още от древните египтяни, които са го почитали заради цвета му; твърди се, освен това, че индийските крале са пиели от чаши от абанос, защото са считали това дърво за толкова чисто, че може да ги предпази от всякакви отрови; известно е също, че дръжките на самурайските мечове са били издялани от такова дърво, тъй като се е смятало, че е символ на сила и защита. Изключително много музикални инструменти или части от тях са изработени чрез обработка на абанос.

Ние от L´Erbolario винаги сме обичали природата, която щедро ни предлага своите плодове и ги предоставя на разположение за постигане на цели, свързани с красотата ни. Точно поради тази причина сме избрали да не хабим нито една част от това скъпоценно дърво.

В сътрудничество с майстори занаятчии възстановихме абаносовите отпадъците от лютиерското изкуство и преоценихме същността им благодарение на учени от нашата Лаборатория за извлеци, които дадоха нов живот на стружките: на първо място добиха от тях ценен хидроглицеринов екстракт. След това, обработвайки остатъците от процеса на екстракция, произведоха, благодарение на усъвършенствана дестилационна техника с водна пара, ароматна дестилирана вода с тонизиращо действие.

И така се роди линията Абаносов акорд: много продукти, посветени на мъжката вселена и на бръсненето, всички характеризиращи се с присъствието на това величествено дърво, идеално за съвременния мъж, който притежава чара на красивата тъмнина, обвита от аурата на тайнственост и елегантност.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper