Крио Синергия

Лабораториите на L’Erbolario проучиха и формулираха една изключително иновативна линия за предотвратяване и смекчаване на кожните несъвършенства, които причинява целулитът. Една наистина ефективна синергия на 16 активни естествени съставки, сред които е и естественият ментол, източник на приятен „охлаждащ ефект“, който характеризира двата продукта от линията. Този криоактивен резултат (от гръцки krios - студ) е в състояние да „заблуди“ метаболизма на мастната тъкан, карайки го да изгаря излишната мазнина.

Безпрецедентното взаимодействие на тези природни съставки ни позволи да формулираме двата изключително ефективни продукта: кремът, с подчертано липидно-редуциращо действие и спреят, който действа като ремоделиращ силуета продукт. Две много ефективни козметични средства с многостранно действие, които могат да се използват индивидуално или в съчетание помежду си: всъщност можете да изберете да нанасяте спрея сутрин, защото той изсъхва бързо и по тази причина е перфектен дори когато имате на разположение само няколко минути, а крема – вечер, преди да си легнете, с продължителен масаж.

Още от първите нанасяния кожата ще изглежда по-стегната, гладка и еластична. За най-добри резултати препоръчваме да третирате засегнатите зони поне два месеца и да нанасяте ежедневно двата продукта в комбинация помежду им. Като резултат ще се радвате на ремоделиран силует благодарение на дренирането, стягането и липидно-редуциращото действие.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper