Алгадетокс

Трафик, работа, срещи, хиляди ангажименти, стрес от различно естество… Ежедневието ни е истинско бягане с препятствия. Стресът често взима надмощие не само върху душевното ни състояние, но и върху кожата, подло-жена на постоянни агресивни външни влияния, особено в големия град. Епидермисът, една истинска защитна бариера, е непрекъснато изложен на ултравиолетовите лъчи и на други замърсители от въздуха, като например смогът (дума, съчетаваща smoke – пушек – и fog – мъгла).

Ако към това добавим един не съвсем правилен начин на живот, нездравословно хранене и вреди навици като тютюнопушенето, резултатът за кожата е неизбежен: оксидативен стрес, клетъчно увреждане, отслабване на ролята на „бариера“, загуба на тонус и еластичност, преждевременно остаряване.

Ситуацията обаче не е непоправима – достатъчно е да се предпазваме с правилните продукти. Точно с цел да предпазват и почистват са създадени специалните рецепти от линията Алгадетокс: продукти, които взимат от водораслите и микроводораслите всичките им способности да противодействат на вредното влияние на свободните радикали. Почистващия ексфолиращ олио-гел, дневният крем за лице, крем-маската за лице и активаторът за красота: четири козметични продукта с клинично доказана ефективност, незаменими съюзници на блестящата, детоксикирана и гладка кожа.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper