Люляк

Аромат на ведрина

Една особеност, която прави Люляка известен във времето, е неговият флорален и наистина безгрижен аромат. Много малко храсти могат да съчетаят неповторимия аромат, който Люляка излъчва през април и май! Тези малки цветя, толкова миниатюрни и заобиколени от сърцевидни листа, знаят как да запълват въздуха в градините и да го правят неустоим.

В древни времена много легенди и символи се приписват на този прекрасен храст.Например, вярва се, че феите обичат да бъдат сред люляци, за да могат да се насладят на очарователния им аромат или дори само за възстановителна почивка. Според традицията растението е защитава района, в който е било засадено срещу зли духове и го пречиства.

На езика на цветята, люляка има толкова много значения, включително невинност и искреност. Но най-емоционалното му значение без съмнение е, че е символ на искрената любов и на емоциите, които двама влюбени изпитват по време на първата си среща.

Според популярна традиция ароматът на люляк е в състояние да облекчи тревогите и безпокойството, като разтапя напрежението и емоционално стресиращите ситуации.

Със специалните формулировки на линията Люляк, вие също можете да изживеете моменти на истинско благосъстояние.

Продукти за тялото, в които кожата ще се влюби, както и за дома или офиса: всеки път, когато почувствате нужда ще сте сигурни, че ще намерите ведрина.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД и Ерба Козметика ООД, франчайз
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper