ЕКО-БИО козметика

Един важен житейски избор – този да се ориентираме все повече към поведение, което уважава околната среда и собствената ни природа.

Етично е желанието ни да се храним с продукти, отгледани чрез биологично земеделие: такива, които взимат силата си от земята, от слънцето и водата, без нищо изкуствено и без да се причинява вреда на околната среда или да се оставят вредни остатъци. Но и кожата на лицето ни може да се подхранва и овлажнява със същото внимание. Затова L'Erbolario, който винаги е проучвал и формулирал продуктите си така, че да притежават всички най-ценни качества на щедрата природа, сега създаде една специална линия продукти, които отговарят на желанието да се грижиш за собственото си благоденствие и красота по екологичен начин – линията ЕКО-БИО Козметика. Основни продукти за съхраняване на свежестта на кожата, богати на активни съставки от растения, отгледани според строгите принципи на биоземеделието, които запазват естествената си ефективност. Запазват за по-дълго и нашата красота. Фитокозметичните продукти на L'Erbolario - цялостна сигурност

ПРОДУКТИТЕ ОТ ЛИНИЯТА ЕКО-БИО КОЗМЕТИКА

  •  Са сертифицирани от Eco Bio Cosmesi ICEA (Еко БиоКозметика ICEA, Сертифициращ инстутит по етика към околната среда).
  •  Съдържат масла и екстракти от растения, произведени от сертифицирано биоземеделие (и получени с иновативни методики, които поддържат стабилни и непроменени активните съставки).
  •  Приготвени са без използването на синтетични оцветители и се консервират със суровини от растителен произход.
  •  Включват единствено компоненти/аромати, разрешени от Eco Bio Cosmesi ICEA.
  •  Не съдържат суровини, получени от ГМО.
  •  Подложени са на прецизен микробиологичен контрол по отношение на отделните им компоненти, както и като завършени продукти.
  •  Тествани са изключително върху здрави доброволци към департамента по Медицина и медицинска терапия към Университета в Павия, който установи тяхната хипоалергичност, ефикасност и качество.
  •  Опаковани са в контейнери, изработени от рециклируеми материали.
  •  Производственият цех на L'Erbolario, в който се произвеждат, е снабден със система за управление на околната среда със сертификат UNI EN ISO 14001 от DNV.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Ерба Козметика ООД
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 877 455 933 (в работни дни от 9:00 до 19:00ч.)

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper