Хиалуронова киселина

Важното е да се хидратира. Нашето оцеляване е свързано с водата, затова се казва – където има вода, има живот.

Водата е един от най-важните елементи в нашето тяло (дори костите се състоят от една четвърт вода) и според експертите, за да е здрав организмът ни, трябва да пием поне осем чаши вода на ден. Но колко даваме на кожата си да пие? Докато сме млади, кожата ни е наситена с вода, благодарение най-вече на хиалуроновата киселина, която тя съдържа, но когато с времето дейността на тази молекула намалее, трябва ние да добавяме ежедневното овлажняване, за да се предотврати увреждането на тъканите. Като една изсъхнала ябълка, дехидратираният епидермис е кожата, която остарява първа – липсата на вода „изпразва” тъканите и всички движения и изражения на лицето оставят лесно своята следа върху тях. И обратното, една плътна и свежа кожа, мека и хидратирана ще бъде и по-пластична и еластична и ще запази дълго време младежката си компактност. За това е много важен изборът на ефикасна стратегия за хидратиране и възстановяване на кожата, която да изпълнява своето предпазващо и анти-ейджинг действие върху кожата на лицето, шията и деколтето.

Хиалуроновата киселина: вълшебна козметична съставка

Хиалуроновата киселина е авангардна козметична съставка, която веднага се позиционира в редиците на активните вещества против стареене. Тази неуморна хидрофилна молекула наистина е в състояние да: - Осигурява постоянно на кожата правилната доза хидратация; - Да ограничава процесите на изпарение, които лишават кожата от нейния воден капитал и я подлагат на риск от изсушаване и последващо появяване на бръчки и неприятни неравности; - Да изглажда кожата и да я прави по-компактна; - Да благоприятства физиоличното производство на колаген I, протеинът, който осигурява на кожните тъкани плътност и тургор. ТРИ РАЗЛИЧНИ МОЛЕКУЛНИ ТЕГЛА ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ТРИ РАЗЛИЧНИ НИВА НА ЕПИДЕРМИСА Хиалуроновата киселина присъства във формулите на L'Erbolario с три различни молекулни тегла: по този начин извършва своята интервенция чрез три различни нива на епидермиса и е три пъти по-ефективна и активна. Хиалуронова киселина с високо молекулно тегло: спира до повърхността на епидермиса, за да създаде невидим филм, който блокира излизащата вода и ограничава изпаряването. Хиалуронова киселина със средно молекулно тегло: преминава кожната бариера и осигурява на кожата всичката вода, необходима за запазване на красотата й. Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло: има уникалната особеност да бъде избутана в епидермиса, за да стимулира физиологичното производство на колаген, протеин, който предпазва плътността и компактността на кожата. Метод за извличане: хиалуроновата киселина, използвана от L'Erbolario, е получена чрез биотехнологичен процес, т.е. чрез ферментационен процес, осъществен с помощта на негенетично модифицирани млечнокисели бактерии върху подложка от зърнени култури.

Увеличаване на хидратацията, намаляване на белезите на времето

L'Erbolario реши да моделира своето най-иновативно предложение за красотата на лицето покрай вълшебната хиалуронова киселина: четири ефективни козметични средства, които комбинират супер хидратиращата и анти-ейджинг сила на хиалуроновата киселина с козметичната сила на аварнгардни активни съставки като стволовите клетки от Алпийски рододендрон и маслото от Хибискус. Така се ражда една супер ефикасна активна процедура за красота, която ден след ден възвръща свежестта и блясъка на кожата на лицето, шията и устните, озарявайки тъканите, очертавайки контурите и заличавайки прогресивно бръчките, кожните неравности и мимическите белези.

Стволови клетки от Алпийски рододендрон

Наследници на адаптивните свойства на растението, от което произлизат, стволовите клетки от листата на Алпийския рододендрон са ценна козметична съставка. Те осъществяват безценно действие против стареенето и дехидратацията на кожата, като заедно с това й помагат да се справи с агресивните фактори от околната среда (вятър, слънце, резки температурни промени, сухота на помещенията) и да се запази мека, свежа и нежна.

Масло от Хибискус

Леко и немазно, богато на олеинова и линолова киселина (Омега 6) и на неосапуняема фракция (токофероли и фитостероли), маслото от Хибискус е ценна козметична съставка. То извършва ефективно успокояващо, подхранващо и уплътняващо действие върху лицевия епидермис, идеално е за сухите и напукани устни.

L'Erbolario

La naturale bellezza 100% italiana

Верде Козметика ООД,
официален представител на L'Erbolario за България

София, България

Тел: +359 2 44 44 434

info@verdecosmetica.bg

Company with Environmental Management System

Company with Environmental Management System

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

L'Erbolario uses zero impact renewable energy

We have always been Cruelty-Free

We have always been Cruelty-Free

L'Erbolario uses FSC-certified paper

L'Erbolario uses FSC-certified paper